Auto de delenco. van Wenzhouchitu, Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Wenzhou ChiTu auto parts co., LTD

Ik ben online Chatten Nu

Wenzhou ChiTu auto parts co., LTD

1
Wenzhou ChiTu auto parts co., LTD
厂房照片

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : YUDDY, JINGLONG
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 10% - 20%

     Ons bedrijf dat in 2003 wordt gevestigd, voortgekomen uit de Wisserco. van Ruian Jinglong, Ltd en bevorderde aan de Autodelen van Wenzhou Chitu Co., Ltd in 2017 dat de zelfstandige invoer en een exportgerichte industriële en handelsonderneming is. Het bewoog zich aan het Nieuwe Gebied van Pingyang Binhai in 2018. Het is een moderne fabriek zich specialiseert in R&D, productie en verkoop van diverse types van autowissers.

Sinds het bedrijf van het bedrijf, heeft het geprobeerd om zijn beheersysteem te verbeteren en in internationale geavanceerde technologie en middelen te introduceren, en met de steun van de klanten, is het bedrijf bij een hoge snelheid gegroeid. Het bedrijf heeft een volledige catalogus van producten met uitstekend vakmanschap en hoogste kwaliteit, die worden vertrouwd op en door elke klant aanbeden. Door volledig gebruik van onze eigen voordelen te maken, zijn wij gekend als professionele vervaardiging afmet specialisatie gestudeerd=wordt= die in het veroorzaken van allerlei wisserwapen en blad, en zelfs verkocht=wordt= die aan Europa, Amerika, Japan en landen in Zuidoost-Azië. Wij kunnen de producten met betere kostenprestaties en concurrerende kracht ontwerpen volgens de tekening of de steekproef van klanten.

Ons bedrijf heeft de filosofie „creeert prima merk, bouwt voor Collectieve Voortreffelijkheid“, en aanhangt eerst het principe van „kwaliteit, klant eerst“ aangehangen. Onder de begeleiding van de ondernemingsgeest „naleving, duurzaamheid, kleine innovatieve winstmarges,“, leiden wij de industrie. Wij verheugen ons op het werken met onze klant voor de grote blauwdruk.

Contactgegevens
Wenzhou ChiTu auto parts co., LTD

Contactpersoon: Mr. 王

Tel.: 057765225716

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)